Filip & Fredriks blogg

Fredrik 15 september 2012 - 14:59

Älskar…

… vad som kan ske. Man skriver ett minst sagt spretigt inlägg, där Håkan och Elvis nämns på olika sätt och vips så är det någon kille som heter Lars som gör det enda rätta, det vill säga lägger Håkans “Atombomb” över bilderna som illustrerar Elvis tolkning av “My way”. Inget nytt under SOLEN såklart, men likväl går en rysning genom mig de gånger då bilderna och sången limmar, som när Håkan sjunger “Alla är äldre nu…” och Elvis-videon samtidigt råkar visa upp Elvis som nybliven farsa, när han håller upp sin dotter. Det är sådana tillfälligheter, när de inträffar i livet, som får somliga att prata om Gud. Jag vill bara prata om Håkan och Elvis. Just nu i alla fall.

Kommentarer

Gilla!
0
Rickard Hammarberg 19 september 2012 - 15:29

Man bara önskar att man var äldre så man hade fått se honom live!!

Gilla!
0
Oline Ståhle 17 september 2012 - 21:40

http://www.youtube.com/watch?v=p5D6RnMbfHI&feat…

Gilla!
0
shejken 17 september 2012 - 14:08

Morrissey - Subway Train/Everyday Is Like Sunday (live in Manchester) 2005 [HD]

Åh vad uppfriskande att läsa ett inlägg om Atombomb utan att Morrissey nämns. Jag förstör det hela MEN jag försöker iaf bidra till ett annat oslagbart ögonblick i musikhistorien. Det händer ju att människor crowdsurfar ut genom publiken och blir utslängda av vakter. Det hände t.ex. mig på Wembley Stadium en varm sommarnatt 2009. Här i Manchester 2005 under Morrisseys “Everyday Is Like Sunday” blir en man just omhändertagen av vakter när han publiksurfat ut för att skaka hand med good old Mozzer. Vakter drar han bort men Morrissey tågar framåt mot honom, och till raden “Come come nuclear bomb” tar de varandra i hand innan mannen slängs ut från arenan lyckligare än någonsin. SÅ OERHÖRT VACKERT. Det hela sker ungefär 3:20 in i videon. Enjoy!

Gilla!
0
Johan Lüning 17 september 2012 - 22:41

Gåshud! Att använda New York Dolls bästa vers som ett intro bygger upp klippet snyggt också. Jag tycker Morrissey borde pensionera sig och försvinna i några år, innan han kommer tillbaka med en Vegas-show och blir vår generations Elvis!

Gilla!
0
Fredrik Wikingsson 20 september 2012 - 11:07

I SANNING magi!

Gilla!
0
Emma Palm 17 september 2012 - 11:57

Gilla!
0
Fredrik Wikingsson 20 september 2012 - 11:07

Hahahaa

Gilla!
0
Piccol0 16 september 2012 - 18:18

Fyfan vad vackert.

Gilla!
0
Anton Sildemark 16 september 2012 - 02:05

Underbart. Den riktiga magin uppstår däremot för egen del vid raden “Kom Armageddon” när Elvis omgärdas av hundratals fotoblixtar och slukas av ljuset. Otroligt mäktigt.

Jag känner mig förresten tvungen att kompensera för den dästa Elvis genom att länka det här klippet där han är så in i helvete snygg (och till på köpet bjuder på trevlig duett med Sinatra):
http://youtu.be/bmWc3XAhCWw

När man ändå är i farten så kan jag passa på att upprätthålla Marlon Brandos heder (efter senaste podden där fokus låg på hur ful han blev) med det här klippet, under denna provspelning var han nämligen så jävla snygg att det är vidrigt. Fy fan:
http://youtu.be/j2lRdkNGDcY#t=3m50s

Turnéplan & Biljettköp