Filip & Fredriks blogg

Fredrik 7 augusti 2012 - 21:25

Åh, så de skrattar…


Det här är från andra avsnittet av Jerry Seinfelds nya webserie “Comedians in cars getting coffee”. Den handlar om… Ormar i ett plan.
Ja, hur som helst. Jag är inte speciellt förtjust i slutresultatet och jag tror BESTÄMT att jag – när jag och Filip 06.30 i morgon bitti spelar in nästa podcast – måste prata lite grann om hur farligt det är med skratt. Ibland undrar jag om skratt inte är all underhållnings största fiende.

Kommentarer

Gilla!
0
Hampus Engstrand 28 augusti 2012 - 23:26

Med detta i åtanke borde ni skippa studiopubliken i breaking news. lita på iden!

Gilla!
0
Peter Norberg 16 augusti 2012 - 21:47

Alltså på riktigt, det här är inte roligt en ENDA gång. Man är ju skeptiskt inställd pga Fredriks sågning men den sågningen är ju grovt underdriven. En rå kycklingfilé är roligare än det här försöket till vaddå!!? Jerry visar tandköttet och slår på bordet åt minsta lilla pip Ricky ger ifrån sig för att man ska tycka det ricky säger är roligt och för att ge programmet legitimitet. Hur kan två av världens största humorgenier släppa igenom något sådant, det är en GÅTA, jag vill verkligen inte se nästa avsnitt, möjligtvis i studiesyfte!

Gilla!
0
AndersSparring 16 augusti 2012 - 16:58

Å, “skratt” var ett av era allra bästa snack. Hoppas att nyckelpersoner på P3 lyssnade.

Gilla!
0
Dawit Snögren 14 augusti 2012 - 18:59

Säljer två st biljetter till podcasten på torsdag!
Startpris 150kr/st.
Maila dawit.snogren@gmail.com

Gilla!
0
Andreas Notklev 11 augusti 2012 - 01:05

Hallå där!!
Vill bara dela med dig av en länk från den låt som både är en av din Fredrik, resp en av mina, favorit låtar med desde Bruce. dvs drive all night från ullevi 2012. Det du sa i podcasten, om att han säkert gjort bättre versioner av låten än denna, tvivlar jag lite på. Han har bara spelat den live ett par ggr någonsin och en av gångerna var på ullevi 2008 då han gjorde den fantastiskt bra men (Men!!) versionen 2012 är gåshud överallt! (dessutom med suverän kvalitet då den är publicerad på Bruce hemsida som tack för en fantastisk helg) Bara att ta en sipp av ölen/groggen och njuta: http://www.youtube.com/watch?v=r8qpTL1wxGQ

Gilla!
0
Oscarfisk 10 augusti 2012 - 18:34

Louis CK remembers a classic joke

Appropå Gervais och Seinfeldt så var ju Talking funny bra, men det var mycket skratt där också, jag störde mig på det då med. Det illustreras bra i det här klippet, näst intill ansträngt.

Gilla!
0
Johan Lüning 10 augusti 2012 - 18:56

Det där var i och för sig roligt, tror att det är därför de skrattar mycket… Att inte skratta när man tycker något är så kul skulle ju verka mer ansträngt.

Gilla!
1
Marcus Gustafsson 10 augusti 2012 - 13:11

Tror faktiskt dom känner varandra bättre än vad man tror. Men vill man se dom snacka mer seriöst om skämt, finns ju alltid HBO-specialen Talking Funny. Där diskuterar Jerry Seinfeld, Ricky Gervais, Louis CK och Chris Rock om skämt och deras karriärer.

Gilla!
0
coconutconfetti 9 augusti 2012 - 16:05

Det är väl inget nytt att det roligaste som finns är allvarliga människor?

Gilla!
0
Rickard Hammarberg 9 augusti 2012 - 15:48

Tittade igenom de två avsnitt som fanns efter podcasten idag! Jag håller med om att första avsnittet var riktigt uselt. Andra var dock betydligt roligare! Man kan inte annat än skratta när de gamla vännerna Larry och Jerry träffas ännu en gång :)

Gilla!
1
Philip Johannessen 9 augusti 2012 - 09:50

Avsnittet med Larry David är 10 tusen gånger bättre. Tycker Gervais avsnittet känns krystat. Typ som att de inte känner varandra men låtsas ändå att de är skitbra polare.

Gilla!
0
Karl Hansson 10 augusti 2012 - 16:43

Det tyckte jag också. Det kändes lite obekvämt stundom.

Turnéplan & Biljettköp