Filip & Fredriks blogg

Fredrik 1 mars 2012 - 08:00

Vem vill gå på Jayhawks-konsert med mig ikväll?


Titta på den här stilige karln! Han heter Jesper Börjesson och han är mannen som fick in Ryan Adams på TV4, när han intervjuade honom för Nyhetsmorgon häromledes. Bara det är en bragd i dagens medieklimat, men det är inte därför vi ska tänka på Jesper denna morgon. Det är för att han har bronkit och 39 graders feber.
Och vi som skulle inleda vår medierunk-bromance ikväll, genom att gå på Jayhawks tillsammans! Nu går ju inte det, och här står jag med en biljett ÖVER!
Filip uttrycker i dagens podcast att jag bör bjuda med någon som “kan bli en bra historia”, och det verkar ju rimligt. Däremot delar jag inte hans bestämda uppfattning om personen måste vara känd (risken är då ÖVERHÄNGANDE att ingen jävel hör av sig). Så, vi gör så här: OM du nu vill gå på Jayhawks med mig ikväll, i Stockholm, skriv då en rad i kommentarsfältet här nedanför om varför det skulle bli  ”en bra historia” om jag bjöd med just dig. Du får hemskt gärna vara känd. Är du Martin Björk och tycker att snacket om dig i dagens podcast var kul och harmlöst så ligger du JÄVLIGT bra till.
Viktig klausul: jag räknar det inte som “en bra historia” om du under kvällen giftmördar mig.
Bonus: En jävla kanonplaylist med några av Jayhawks bästa.
Krya på dig, Jesper!
PS. Vi två som går på den här konserten kommer att joinas av den här killen. Han heter Marcus, han spelar musik, han är trevlig, han jobbar extra på Hertz där jag träffar honom då och då, och visst fan är han lik Alex James?

Kommentarer

Gilla!
0
Stefan Krantz 8 mars 2012 - 22:41

Vem blev det som fick gå med? Inte Martin Björk iaf..

Gilla!
2
coconutconfetti 2 mars 2012 - 12:05

Vi vill ha detaljer om hur denna date blev!

Gilla!
0
Mattias Karlsson 2 mars 2012 - 08:23

Snacka om i ha slikat din röv sopren, därför håller tungan kvar i munn men kan va i stan på fyra timmar ;-)

Gilla!
0
Hanna Jacobsson 1 mars 2012 - 20:01

Jaha, när man för en gångs skull inte stalkar sönder filipochfredrik.com en hel dag så missar man DETTA. Nåväl, ha så kul ikväll den lyckosten som får gå på ljuvlig konsert.

Gilla!
0
Daniel Küng 1 mars 2012 - 19:37

Attans, så långt bort! Annars vore Kapten Konsument en given följeslagare. Jag måste lära mig att ta ut honom bland folk! Dessutom skrev jag för en timme sedan glada rader om Hertz så succén vore given!

http://finest.se/userBlog/entry.php?uid=47382&b…

Gilla!
0
Ludvig Berggren 1 mars 2012 - 18:19

Det vore lajbans att gå på konset ikväll. Välj mig, jag har jobbat hårt som brevbärare på södermalm idag och behöver en skön avslutning på dagen. Och jag älskar Bob Dylan.

Gilla!
2
Andreas Idioten 1 mars 2012 - 18:16

Det är vid sådana här tillfällen jag önskar att jag bodde i Stockholm.

Gilla!
0
JR_SWE 1 mars 2012 - 18:08

jag trodde det stog “vem vill gå på Jay Walk med mig”

Gilla!
1
Doorangel 1 mars 2012 - 18:06

Kommer ditt tysta möte med Morbror Patrik bli av Fredrik? Vill så gärna det!

Gilla!
0
Morbror Patrik Hjalmarsson 1 mars 2012 - 18:11

Tyvärr inte, jag svarade tydligen för sent.. Märkligt, och väldigt tråkigt. Jag ville se Jayhawks..

Gilla!
0
JessicaSthlm 1 mars 2012 - 18:12

Dramat kring Morbror Patrik är en hyffsad historia ändå.

Gilla!
0
Henrik Engström 1 mars 2012 - 17:53

Är det avgjort? Är det försent?
Oavsett, hur ska man kunna sticka ut i det här kontaktannonsröran.
Stora kukar, konstiga dialekter och porr hemma hos Ledin. Känns svårslaget.

Jag vet att du hatar folks drömmar. Men frågan är, Fredrik, har du tupé eller var det bara i min dröm?

Varför…Förmodligen för att det skulle sitta så JÄVLA fint. Jag skulle dessutom behöva bedöva lite dödsångest, glömma bort att ett horoskop i Elle helt plötsligt har rätt, jag och min fru har “fundamentalt olika livsstilar” och jag som nyinflyttad Stockholmare har fått alla min visioner nedtryckta i en påse mjöl. Men jag gillar’t.
Dessutom är jag i behov av en bromance….
http://www.folkbladet.se/kultur/default.as…

Turnéplan & Biljettköp